Site icon VERONIKA

TEP rozhýbe Prahu!

Co si budem povídat, o kavárny v Praze opravdu nouze není. Trend minimalistických espresso barů, industriálních interiérů i lehce bohémského prostředí zaplavil v posledních letech naší krásnou metropoli jako tsunami a já jsem za to zatraceně ráda. Není totiž žádným tajemstvím, že v kavárnách trávím většinu svého života. Potkávám se s tam přáteli, pracuji a v posledních měsících se marně pokouším i o něco, co by se dalo nazývat studiem.
A jakkoliv je můj seznam oblíbených míst dlouhý, vždycky se neuvěřitelně těším na další novinku, která se na kavárenské scéně objeví. Ono totiž, při takové konkurenci, jaká v Praze bezpochyby je, není vůbec lehké přijít s něčím novým. Zaujmout. Oslnit. A proto jsem vždy moc zvědavá, s jakým konceptem podnik přijde, aby se odlišil a získal si srdce nás všech, zhýčkaných coffee lovers.
A právě jedné novince, kterou jsem přednedávnem objevila, se to nakonec přeci jen podařilo. Možná je to tím, že mi tolik připomíná můj milovaný Berlín, možná celou ideologií, která za jejím vznikem stojí, ale TEP, který se zrodil v pražských Vršovicích, mě setsakramentsky baví!

kafe a workout

TEP totiž není jen moc příjemná kavárna, kde si můžete u velkého stolu vychutnat filtr od Original Coffee, smoothies ze sezónního ovoce nebo domácí sendviče, ale prostor slouží i jako tělocvična, galerie či jógové studio.
Do TEPu se tak můžete vydat nejen za kafem, ale i na běžecké tréninky, vinyasa jógu, cyklistické vyjížďky nebo trochu potrápit svaly a vyzkoušet core či fascial training. A pokud jste tím vším nadšení stejně jako já, podívejte se rovnou na kompletní program, který najdete zde. A co Vám budu povídat, já jsem vážně moc zvědavá, kam se tenhle zajímavý koncept bude ubírat dál!
Tak co na TEP říkáte?
Mějte se krásně,
Veronika ♥
Exit mobile version
Přejít k navigační liště